Zerobike City

Waarom Elektrisch?

Zerobike City

(v.a. €2099,-)

Looking for adventure? Comfortabele 2-persoons eScooter voor woon- werkverkeer!

Verbruik

Een Zero City scooter maar €0,50 eurocent aan elektriciteit per 100km.

Garantie

Hoogwaardige kwaliteit scooter; een volledige garantie tot 1 jaar.

Opladen

Opladen
Er is een verschil tussen het opladen van een elektrische fiets en het opladen van een elektrische scooter. Dit komt mede door het wel of niet kunnen uithalen van de accu’s, de capaciteit van de accu’s en de verschillende typen accu’s.

Hoelang duurt het opladen?
Bij de Zero City is de accu uitneembaar.

Het opladen van de Zero City is sterk afhankelijk van het type accu en de hoeveelheid accu’s er in de e-scooter zitten. Dit duurt ongeveer 5 uur.

Wanneer de elektrische fiets of scooter volgeladen is, hoeft de accu niet direct uit het stopcontact gehaald te worden. Hierdoor is het gemakkelijker om de accu op te laden, je kan hem simpelweg de gehele nacht aan de oplader laten liggen zodat je in de ochtend altijd over een opgeladen Zero City beschikt. Ook hoeft de accu niet volledig leeg te zijn, alvorens deze opgeladen kan worden.

Waar laad ik mijn elektrische tweewieler op?

  • Gewoon aan het stopcontact: Het opladen van een elektrische tweewieler is eenvoudig en kan in de meeste gevallen gewoon thuis aan het stopcontact. Het opladen gebeurt op dezelfde manier waarop je al jaren jouw mobiele telefoon of laptop oplaadt. ‘s Nachts plug je de lader in het stopcontact, zodat je elektrische tweewieler ’s ochtends opgeladen voor je klaar staat. Zo zijn er bij jouw thuis al snel ruim 20 ‘oplaadpunten’ aanwezig.
  • Oplaadpaal: Daarnaast worden er steeds meer openbare oplaadpalen geplaatst. Inmiddels kent Nederland ruim 1700 oplaadpalen. Het opladen hierbij is in verreweg de meeste gevallen gratis. Voor een goed overzicht hiervan kan je terecht op www.oplaadpalen.nl

Bedrijfsprofiel

ZeroBikes BV, door ons zelf ontwikkelde elektrische scooters, is opgestart in 2007.

De toenmalige aandacht voor duurzame mobiliteit was slechts summier.

De afgelopen vijf jaar heeft zich een enorme ontwikkeling voorgedaan waardoor elektrische voertuigen vol in de aandacht staan.

In deze vijf jaar dat wij vol aktief zijn in dit specifieke marktsegment hebben wij al deze ontwikkelingen gevolgd en deels bepaald.

Zerobike maakte de primeur met de uitneembare lithium batterij waardoor ‘’het opladen van de batterij’’ nooit meer een probleem is.

Bij aankoop van een Zerobike

De Zero City met uitneembare lithium batterij komt volledig in aanmerking voor de fiscale voordeel regelingen(Mia Vamil)

Uw netto voordeel, als ondernemer, kan hierbij oplopen tot enkele honderden euro’s netto, bij aanschaf van de Zero City.

Raadpleeg hiervoor uw accountant of financieel adviseur.

Geschiktheid Zerobike

Met een minimale actieradius van 60 kilometer is de Zero City uitermate geschikt voor af te leggen woon-werk kilometers.

In tegenstelling tot een(gemiddelde) auto die qua brandstof 14 cent per kilometer kost, komt de Zero City op net geen 1 cent per kilometer aan kosten.

De onderhoudskosten van de elektrisch aangedreven Zero City zijn minimaal.

Deze kunnen wanneer u wenst in een mobiliteits arrangement worden opgenomen zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

Probleemloos rijden zal het resultaat zijn!

Copyright 2012 Zerobikes. Alle rechten voorbehouden. Website door Xandro Media.