Zerobike City

Waarom Elektrisch?

Zerobike City

(v.a. €2099,-)

Looking for adventure? Comfortabele 2-persoons eScooter voor woon- werkverkeer!

Verbruik

Een Zero City scooter maar €0,50 eurocent aan elektriciteit per 100km.

Garantie

Hoogwaardige kwaliteit scooter; een volledige garantie tot 1 jaar.

Milieu

Milieuvoordeel
Benzine scooters zijn de laatste jaren schoner en zuiniger geworden. Wie een echt milieuvriendelijke scooter wilt, kiest echter voor elektrisch. Beter voor de luchtkwaliteit én beter voor het klimaat.

Elektrische brom- en snorfietsen zijn tot 20x milieu-vriendelijker dan benzinegedreven bromfietsen, blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. Elektrische scooters belasten het milieu een stuk minder doordat ze geen directe uitstoot van schadelijke stoffen veroorzaken.

Met de scooter wordt veel in steden gereden, waar de uitlaatgassen direct ingeademd worden door mensen op straat. Een elektrische scooter stoot daarentegen geen schadelijke stoffen uit. Hierdoor wordt de smogvorming  van vluchtige organische stoffen verminderd met een factor 90 tot 900. (Bron: Milieu Centraal – 22/6/2010)

Bedrijfsprofiel

ZeroBikes BV, door ons zelf ontwikkelde elektrische scooters, is opgestart in 2007.

De toenmalige aandacht voor duurzame mobiliteit was slechts summier.

De afgelopen vijf jaar heeft zich een enorme ontwikkeling voorgedaan waardoor elektrische voertuigen vol in de aandacht staan.

In deze vijf jaar dat wij vol aktief zijn in dit specifieke marktsegment hebben wij al deze ontwikkelingen gevolgd en deels bepaald.

Zerobike maakte de primeur met de uitneembare lithium batterij waardoor ‘’het opladen van de batterij’’ nooit meer een probleem is.

Bij aankoop van een Zerobike

De Zero City met uitneembare lithium batterij komt volledig in aanmerking voor de fiscale voordeel regelingen(Mia Vamil)

Uw netto voordeel, als ondernemer, kan hierbij oplopen tot enkele honderden euro’s netto, bij aanschaf van de Zero City.

Raadpleeg hiervoor uw accountant of financieel adviseur.

Geschiktheid Zerobike

Met een minimale actieradius van 60 kilometer is de Zero City uitermate geschikt voor af te leggen woon-werk kilometers.

In tegenstelling tot een(gemiddelde) auto die qua brandstof 14 cent per kilometer kost, komt de Zero City op net geen 1 cent per kilometer aan kosten.

De onderhoudskosten van de elektrisch aangedreven Zero City zijn minimaal.

Deze kunnen wanneer u wenst in een mobiliteits arrangement worden opgenomen zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

Probleemloos rijden zal het resultaat zijn!

Copyright 2012 Zerobikes. Alle rechten voorbehouden. Website door Xandro Media.