Zerobike City

Waarom Elektrisch?

Zerobike City

(v.a. €2099,-)

Looking for adventure? Comfortabele 2-persoons eScooter voor woon- werkverkeer!

Verbruik

Een Zero City scooter maar €0,50 eurocent aan elektriciteit per 100km.

Garantie

Hoogwaardige kwaliteit scooter; een volledige garantie tot 1 jaar.

Waarom Elektrisch?

Het woord elektrisch valt steeds vaker. Maar wat betekent dit nou in combinatie met tweewielers? Wat zijn precies de voordelen van elektrisch rijden en hoe gaat het in zijn werk? In de volgende pagina’s proberen wij jou verder te informeren over elektrisch rijden en hoe dit in zijn werk gaat.

€ 0,50 per 100 km!
In verhouding tot een bromscooter of een kleine auto is elektrisch rijden vele malen goedkoper. Niet alleen de aanschafprijs, maar ook het verbruik ligt lager dan bij de gemiddelde ‘boodschappenauto’. Doordat de benzineprijzen de laatste jaren sterk zijn toegenomen is benzine rijden duurder geworden. Elektrisch rijden kost slechts €0,50 per 100 kilometer!

Gemakkelijk en comfortabel

Het opladen van de elektrische tweewieler gebeurt op dezelfde manier als bijvoorbeeld je mobiele telefoon of je laptop. ’s Nachts plug je deze aan de lader in het stopcontact, zodat je elektrische tweewieler ‘sochtends opgeladen voor je klaar staat.

Stil en schoon
De Zero City van Zerobikes is stil en schoon. Met de elektrische scooters geen benzinegeuren en knetterende motoren. Door de stilte van de elektrische tweewielers kan je cruisend door de binnenstad, zonder overlast te veroorzaken.

Bedrijfsprofiel

ZeroBikes BV, door ons zelf ontwikkelde elektrische scooters, is opgestart in 2007.

De toenmalige aandacht voor duurzame mobiliteit was slechts summier.

De afgelopen vijf jaar heeft zich een enorme ontwikkeling voorgedaan waardoor elektrische voertuigen vol in de aandacht staan.

In deze vijf jaar dat wij vol aktief zijn in dit specifieke marktsegment hebben wij al deze ontwikkelingen gevolgd en deels bepaald.

Zerobike maakte de primeur met de uitneembare lithium batterij waardoor ‘’het opladen van de batterij’’ nooit meer een probleem is.

Bij aankoop van een Zerobike

De Zero City met uitneembare lithium batterij komt volledig in aanmerking voor de fiscale voordeel regelingen(Mia Vamil)

Uw netto voordeel, als ondernemer, kan hierbij oplopen tot enkele honderden euro’s netto, bij aanschaf van de Zero City.

Raadpleeg hiervoor uw accountant of financieel adviseur.

Geschiktheid Zerobike

Met een minimale actieradius van 60 kilometer is de Zero City uitermate geschikt voor af te leggen woon-werk kilometers.

In tegenstelling tot een(gemiddelde) auto die qua brandstof 14 cent per kilometer kost, komt de Zero City op net geen 1 cent per kilometer aan kosten.

De onderhoudskosten van de elektrisch aangedreven Zero City zijn minimaal.

Deze kunnen wanneer u wenst in een mobiliteits arrangement worden opgenomen zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.

Probleemloos rijden zal het resultaat zijn!

Copyright 2012 Zerobikes. Alle rechten voorbehouden. Website door Xandro Media.